نمایه نویسندگان

ا

  • اصغرپور، محمدحسین شناسایی و تحلیل موانع ایجاد زنجیره تأمین صنایع مرتبط با حشرات خوراکی [دوره 11، شماره 21، 1399]

ب

  • بصیری، محمد رضا مروری بر اثرات ضد ویروسی و ضد التهاب بره موم در پیشگیری و کمک به درمان کرونا (کووید 19) [دوره 11، شماره 21، 1399]

پ

  • پری چهره دیزجی، شبنم بیولوژی و مدیریت شب پره‌موم خوار بزرگ (Galleria mellonella Fabricius ‎, 1798)، آفت شان‌های مومی زنبورعسل [دوره 11، شماره 21، 1399]

ت

  • ترکمن، مریم مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]

ج

  • جمشیدی گیلانی، مهرزاد شناسایی و تحلیل موانع ایجاد زنجیره تأمین صنایع مرتبط با حشرات خوراکی [دوره 11، شماره 21، 1399]

خ

  • خانبابایی، هومن مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]
  • خضری، محمد مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]

ر

  • رحیمی، عطااله بیولوژی و مدیریت شب پره‌موم خوار بزرگ (Galleria mellonella Fabricius ‎, 1798)، آفت شان‌های مومی زنبورعسل [دوره 11، شماره 21، 1399]
  • رخزاد، بابک مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]

س

  • سلطانی، محیا بررسی خواص آنتی‌باکتریال عصاره آبی زیره سبز و ژله رویال در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 11-20]
  • سلطانی، محیا بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی رازیانه و بره موم بر میکروارگانیسم‌های مواد غذایی [دوره 11، شماره 20، 1399]
  • سلطانی، محیا بررسی اثر آنتی‌باکتریال ترکیب فراسودمند قارچ پروبیوتیک کامبوجا (kombucha) در عسل [دوره 11، شماره 21، 1399]

ش

  • شیروانی، هومن بررسی خواص آنتی‌باکتریال عصاره آبی زیره سبز و ژله رویال در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 11-20]
  • شیروانی، هومن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی رازیانه و بره موم بر میکروارگانیسم‌های مواد غذایی [دوره 11، شماره 20، 1399]
  • شیروانی، هومن بررسی اثر آنتی‌باکتریال ترکیب فراسودمند قارچ پروبیوتیک کامبوجا (kombucha) در عسل [دوره 11، شماره 21، 1399]

ص

  • صالحی، صالح مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]

ط

  • طهماسبی، غلامحسین کاهش جهانی تنوع زیستی در حشرات به ویژه حشرات گرده افشان تهدیدی جدی برای امنیت غذایی انسان در دهه های آینده [دوره 11، شماره 20، 1399]

ع

  • عزیزی، یوسف بررسی خواص آنتی‌باکتریال عصاره آبی زیره سبز و ژله رویال در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 11-20]

ف

  • فرشادفر، محسن بررسی خواص آنتی‌باکتریال عصاره آبی زیره سبز و ژله رویال در شرایط آزمایشگاهی [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 11-20]
  • فرشادفر، محسن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی رازیانه و بره موم بر میکروارگانیسم‌های مواد غذایی [دوره 11، شماره 20، 1399]
  • فرشادفر، محسن بررسی اثر آنتی‌باکتریال ترکیب فراسودمند قارچ پروبیوتیک کامبوجا (kombucha) در عسل [دوره 11، شماره 21، 1399]

ق

  • قلی پور، مهرانوش بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی رازیانه و بره موم بر میکروارگانیسم‌های مواد غذایی [دوره 11، شماره 20، 1399]

م

  • محرمی، مجتبی مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]
  • محرمی، مجتبی شناسایی ویروس سیاه شدن سلول ملکه و ارتباط آن با تک یاخته نوزما در زنبورستان‎های استان‌های البرز، تهران و مازندران [دوره 11، شماره 21، 1399]
  • محمدیان، بهارک مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]
  • مدیرروستا، حسین مطالعه مولکولی دو ویروس بیماری‌زای زنبورعسل (KBV,IAPV) در استان کردستان، غرب ایران [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 2-10]
  • مرادی، حمید رضا بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی رازیانه و بره موم بر میکروارگانیسم‌های مواد غذایی [دوره 11، شماره 20، 1399]
  • معصومی، سیّد سینا شناسایی و تحلیل موانع ایجاد زنجیره تأمین صنایع مرتبط با حشرات خوراکی [دوره 11، شماره 21، 1399]

ن

  • نعمتی، ذبیح اله مروری بر ارتباط بین تغذیه و عوامل بیماریزا بر سلامتی زنبور عسل [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 21-32]

و

  • ولایتی، حسن مروری بر ارتباط بین تغذیه و عوامل بیماریزا بر سلامتی زنبور عسل [دوره 11، شماره 20، 1399، صفحه 21-32]

ی

  • یاقوتی پور، آنیتا بررسی اثر آنتی‌باکتریال ترکیب فراسودمند قارچ پروبیوتیک کامبوجا (kombucha) در عسل [دوره 11، شماره 21، 1399]